15 Haziran 2012 Cuma

Tatlı Badem Yağı Masajı

Eğer tatlı badem yağı masaj cildiniz için birçok faydalar sağladığını biliyor muydunuz? Tatlı badem yağı tatlı badem kurutulmuş tohumlarından üretilen ve zengin bir Vitamin E kaynağı, B6, B2, B1 ve A. tatlı badem yağı ile tam bir masaj almanın bazı yararları öğrenmek için okumaya devam edin içerir.

Badem berrak sıvı, açık sarı renkli bir gölge ve bir ceviz tatlı bir aromaya sahip bir cilt için en iyi doğal yağ üretimi için bilinir. Aslında, tatlı badem yağı cilt bakım ürünleri arasında bir sayı, ana bileşen olarak yıllardır yaygın olarak kullanımı edilmiştir.

Bugün, bu badem parfüm yağı aromaterapi vücut masajı için tercih edilen bir seçimdir. Saf badem özü daha az yağ içeren, güçlü bir koku vermek ve tüm cilt tipleri için uygundur değildir. Bu da, siz normal, kuru veya yağlı cilde sahip olmadığını vücudunuza masaj yaparak badem yağı kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Tatlı Badem Yağı Masaj Faydaları

Belki de bu yağı kullanarak ana parası sizin yüz ve vücut masaj için kullanabilirsiniz olmasıdır. İlk önce, size tatlı badem yağı vücut masajı faydalanabilir bazı yolları bakalım.

    Yağ kolayca emer ve mükemmel bir yumuşatıcı olarak hareket edecektir. Bu sayede cildiniz parlak bir, yumuşak dokunuşu yanı sıra vücudunuzdaki nemi dengeler verecektir. Sonunda, yağı cildinizi iyileştirmek için cilt yeniden alevlendirdi ve çok daha genç bir görünüm verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder