15 Haziran 2012 Cuma

Hamilelere Özel Masaj Teknikleri

   Eğer deri alerjileri ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız, bu yağı yararlanabilir. Doğal bir yağ ile düzenli olarak vücuda masaj deri iltihabı ve kaşıntı iyi rahatlama sağlayabilir.

    Bir yağ masajı da, pul pul soyulan ve çatlamış olan aşırı kuru cilt onarabilirsiniz. Sizin dirsekler, diz, topuk ve ayak üzerinde kullanıldığında, yağ cildi onarmak ve pürüzsüz dokusu geri yardımcı olacaktır.

    Ayrıca, badem özü kas ağrıları hafifletmek için yardımcı olabilir linoleik ve oleik esansiyel yağ asitleri yüksek konsantrasyonda içerir.

Yüz Masajı:

    Eğer kaba veya donuk yüz cilt varsa, yatmadan önce doğal bir yağ ile günlük masaj nemi geri yardımcı olabilir. Gözlerini altında cilt ve koyu halkaları sarkma var, bu özellikle yararlı olacaktır. Sonunda, cildinizi esnek, yumuşak ve sağlıklı bir görünüme sahip olacaktır.

    Düzenli yüzünüze masaj tatlı badem kokulu yağ kullanarak lekeleri ve koyu lekeler hafifletmek için yardımcı olabilir. Fazla mesai Cildinizi doğal parlak bir cilt ile terk etmek artıracaktır.

    Doğal bir yağ ile masaj da yüz alana kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olabilir. Eğer badem yağı yerine, düzenli anti-aging ürünleri kullanıyorsanız, size büyük bir fark göreceksiniz.

Bakterilerin defetmek için antimikrobiyal özellikler içerdiğinden Bu doğal yağ, çirkin izleri de dahil olmak üzere akne için çok iyi bir tedavi yöntemidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder