26 Haziran 2012 Salı

Erkeklere Özel Uygulamalar

Manuel lenf drenajı ve böylece toksinlerin uzaklaştırılması, hücresel atıklar, aşırı protein, bakteri ve virüslerin vücuda yardımcı lenf sistemi yoluyla lenfatik sıvının doğal hareketini taklit eden bir masaj hafif ve nazik şeklidir. Onlar almak ve vücutta enfeksiyon herhangi bir belirti defetmek, böylece de bu sistemi boyunca beyaz kan hücrelerini (lenfositler) ulaştırmaktadır.

Vücut boyunca kan pompalamak için kalp vardır kardiyovasküler sistem, aksine, lenfatik sistem lenf sistemi yoluyla lenfatik sıvı dolaşımını iskelet kaslarının manuel kasılmaları ve hareket güvenmek zorundadır. Bu hareketsiz yaşam tarzı (çok fazla oturma veya çok az egzersiz alıyorum) doğrudan olumsuz birçok yolu vardır, vücudun toksinlerden etkileyen kötü lenfatik akım ve bir kadar oluşturmak için neden bu nedenle içindir.

Lenfatik sistem durgun ya da cerrahi ya da yaralanma gibi, bloke olduğunda, şişlik (mastektomi sonrası örn. lymphodema), selülit bir artış, yorgun ve uyuşuk hissediyorum ve (örneğin, enfeksiyonlara karşı daha duyarlı olabilir Soğuk algınlığı ve grip). Ancak, lenfatik sistem iyi çalışır, biz sağlıklı hissetmek ve hastalıklara karşı güçlü bir savunma var.

Kan dolaşımına tekrar girmeden önce lenfatik sıvı toksinleri ve hücresel atıklar, enfeksiyonlar ile savaşmak kaldırmak filtre görevi gören tüm bunların insan vücudunda yaklaşık 700 lenf düğümleri vardır

Toksinler kanserli dokunun yerel başlangıçlar olduğu birçok kişi tarafından inanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder