15 Haziran 2012 Cuma

Ağrı Kesiciler İle Doğal Çözümler


Birçok kişi durdurmaya çalışırsanız bu ağrıdan şikayetçidir. Bunun yerine olumsuz yan etkileri de getirebilir ilaçların dönerek, kullanılabilir daha doğal alternatifler vardır. Masaj, yoga, akupunktur ve ağrı giderici üç doğal yöntemleri vardır.

Masaj

Bir kişi bir masaj alır, vücuttaki kaslar kolaylaştırmak için konur. Bu bir kişinin kasları daha sıkı yapılır, özellikle de dinlenmesine yardımcı olur. Bu yatıştırıcı hareketleri, vücut üzerine yerleştirilir olarak zihnin olumsuz düşünceler ortaya koyar olarak masaj büyük bir stres giderici olabilir.

Kaslar gevşer, ağrı kam daha katlanabilir. Masaj ayrıca esnekliği artırmak ve hareket bir kişinin aralığı artırmak için iyi bir yoldur. Bu artrit veya ilgili diğer koşulları insanlar için özellikle yararlı olabilir.

Yoga

Yoga yorucu egzersiz yapamaz insanlar için mükemmel bir egzersizdir. Zihni rahatlatır ve bir kişi sakin olmayı sağlar. Bu sağlık etkilerinin yanı sıra, yoga diğer yararları bir tedavi ev sahipliği yapıyor. Yoga öğretimi ile kardiyovasküler ve solunum sistemlerinin etkinliğini doğru duruş teşvik pozlar artırır. Bir kişi düzenli olarak yoga uygulayan zaman astım, sinüzit ve alerji gibi şartlar düşürülebilir. Bu egzersiz, aynı zamanda da bir kişinin el ve göz koordinasyonu ve denge geliştirir. Yoga hareket genel olarak daha iyi aralığı ile birlikte kas-iskelet esnekliğini artırabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder